Weboldalkészítés

Weboldalkészítés

Partner igényeinek felmérése

A weboldalkészítés menete minden esetben egy előzetes konzultációval kezdődik, melyben összegyűjtjük partnereink igényeit, elképzeléseit, céljait. Céges, vállalati honlap esetén megismerkedünk a weboldal készítéshez szükséges munkafolyamataikkal, melyek elengedhetetlenek lehetnek a webes felület létrehozása során.

Kiértékelés, tanácsadás

A partnereink által megadott információkat kiértékeljük és az eddigi, több éves szakmai tapasztalatainkkal segítjük, tanácsokat adunk, hogy az elkészült weboldal minden tekintetben egy felhasználóbarát, hatékony és értékes eszköze legyen cége interneten való megjelenésében.

Szerződés

Ha minden részletet és munkafolyamatot megbeszéltünk, akkor ezeket egy megbízási szerződésben rögzítjük.

Tervezés

“…jó alapra lehet építkezni…”

A megállapodás létrejötte után következik a tervezési fázis, melyben megtervezzük az oldal struktúráját, adatbázist és minden egyes olyan részletet, hogy a végeredmény egy minden igényt kielégítő , könnyen kezelhető, felhasználóbarát weboldal legyen.

Webdesign

A konzultáció során átadott információk alapján elkészítjük a weboldal design tervét, melyet bemutatva megbeszéljük az esetleges kisebb-nagyobb módosításokat.

Meglévő arculat esetén a készülő weboldalba integráljuk céged profilját, hogy egységes, letisztult képet mutasson.

Háttérmunkák

A meglévő designhoz elkészítjük a már működő weboldal kódját, majd a honlap tartalom szerkesztéséhez szükséges admin felületet, amit bárki tud használni, aki egy kicsit is ért bármelyik szövegszerkesztő programhoz, vagy használ levelező rendszert, így a továbbiakban a boldog weboldal tulajdonos, bármikor tudja szerkeszteni, módosítani saját oldalát.

Tesztelés

Minden munkafolyamatnál folyamatosan teszteljük a honlapot, hogy az elkészült végleges verzió hiba nélkül és megfelelő hatékonysággal működjön.

Átadási folyamat

Amennyiben eleget tettünk a szerződésben foglaltaknak, úgy az elkészült weboldalt publikáljuk az interneten, melyre garanciát vállalunk, tehát amennyiben bármilyen kis hibát találsz a weboldalon, mi azt felár nélkül kijavítjuk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj egyedi ajánlatot!